Wie is Luna!

 

Hallo lieve mensen,

 

Ik krijg heel vaak de vraag wie is Medium Luna!
Ik zal mijzelf even voorstellen aan jullie.

Ik ben Mariska, Ik ben Luna!


Ik heb voor de naam Luna gekozen, omdat er 1 iemand in het bijzonder mij gecoacht heeft tot waar ik nu ben!

En diegene heeft een zeer dierbaar iemand die Luna heet (Luna staat voor de maan).

 

Maar wie ben ik dan en wat doe ik dan?


In mijn dagelijks leven ben ik gediplomeerd coach en counselor en mindfulness therapeute, Ik heb sinds 2010 mijn eigen praktijk aan huis en doe mijn werk ook aan huis, waar het voor klanten moeilijk is om naar mij toe te komen! Tevens ben ik in opleiding klinisch psychologe aan Psychodidact te Waalijk, waar ik dit jaar af zal studeren.

 

In mijn praktijk begeleid ik mensen met diverse psychische problematiek, zoals depressie, ptss, burn out, verslavingen, rouw en relatie problematiek. Dankzij mijn mediamieke gaven lukt het mij nog beter om de ander te helpen, 1,  Omdat ik haarscherp aanvoel waar de kern van het probleem zit en hoe ik de ander nog beter kan helpen door hun energie te lezen, te begrijpen en om te zetten daar waar nodig is!

 

In mijn vrije tijd ben ik blog schrijfster en probeer ik de mens te inspireren doormiddel van positieve gedachtenkracht nog meer te ontwikkelen. Jij bent de kracht, de motor van je eigen leven en kun jij dus elke situatie zowel negatief als positief beïnvloeden met je eigen gedachten!

 

Trauma's en mijn ontwikkeling

 

In mijn zeer jonge jaren ben ik helaas zelf blootgesteld aan ernstige trauma's en heeft het me heel veel moeite gekost om het te verwerken en het een plek te geven. Ik bemerkte al heel gauw dat ik energieën om mij heen heel scherp aanvoelde, mijn zesde zintuig( tevens overleving mechanisme) was door alle diepe pijnen enorm versterkt en stond mijn mind en lichaam enorm open om alles om mij heen te ontvangen. Soms liet ik mensen enorm schrikken door iets ineens te roepen zoals "o schrik niet, de telefoon gaat zo en diegene heeft net een ongeval gehad, maar komt wel goed"...Dat was soms voor die ander inderdaad schrikken, maar voor mij werd het iets dagelijks.

 

Op school werd ik vaak niet begrepen en voelde mezelf een vreemde eend in de bijt! Had weinig vriendinnetjes en deed maar weinig, ik was een buitenstaander, Een kind dat zeer hoog gevoelig was, maar niet gezien werd. Dat heeft me veel verdriet en onmacht opgeleverd.

 

In mijn pubertijd kwam ik al gauw tot de ontdekking dat mijn gave zich steeds sterker ging ontwikkelen, waarbij helaas ook de keerzijde gauw om de hoek kwam kijken, doordat ik zo gevoelig was, kreeg ik al gauw te maken met diepe angsten en depressie gevoelens, wat zich razendsnel ontwikkelde naar o.a straatvrees en hyperventilatie. Ik kwam terecht bij een psycholoog, een aardig man en verstond zijn vak goed, toch wekte hij bij mij de interesse voor de psychologie en begon een zoektocht naar mezelf en wat er nou met mij aan de hand was, deze psycholoog vertelde mij dat ik zeer hoog gevoelig was en een verhoogde prikkelbaarheid had, niet onlogisch te noemen met mijn trauma,s!


Elke week zat ik trouw in zijn stoel en begon steeds meer te ontdekken over mezelf, wie ik was en hoe ik verder moest.

 

Na de behandelingen en het afmaken van mijn middelbaar onderwijs ben ik gaan studeren, mensen en hun ontwikkeling fascineerd mij en besloot de volledige opleiding te doen als coach en counselor, die ik afgemaakt heb.

 

Toch merkte ik tijdens de jaren dat vele mensen tegen het reguliere zorgsysteem aan hikte en zich niet begrepen voelde, je had maar 3 kwartier de tijd en mocht je weer gaan, of het koste hen letterlijk hun portomonee.

 

Het regeluliere aardse botste vaak met het spirituele bij de coach of psycholoog!

 

Het werd niet of bijna nooit geaccepteerd, ik besloot om de 2 zaken te combineren in mijn praktijk.

 

De kennis van het reguliere met de kennis en gave van het spirituele, en dat werkt!!!

 

Al vele lieve mensen heb ik mogen helpen., al vele voelen zich nog beter begrepen en ondersteund, dat maakt mijn werk zo uniek en dankbaar!

 

Ik ben dus Mariska, Ik ben Luna!


Welkom op mijn paginađź’–

 

Liefs en een warme groet Mariskađź’–